Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اعلام جدیدترین رده بندی فیفا، تیم ملی فوتبال ایران یک پله پایین‌‎تر از ژاپن در رده دوم قاره آسیا ایستاده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، با اعلام آخرین رده بندی فیفا در سال ۲۰۱۹ تیم ملی فوتبال کشورمان، بدون تغییر نسبت به رده‌بندی قبلی ۱۴۸۹ امتیاز کسب کرده و در جایگاه دوم آسیا و سی‌و‌سوم جهان ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی فوتبال بلژیک با ایستادن در صدر رنکینگ ماه دسامبر فیفا به عنوان بهترین تیم سال انتخاب شد. بعد از بلژیک تیم ملی فرانسه، قهرمان جهان و برزیل در رتبه دوم و سوم قرار گرفته‌اند. انگلیس به یک رتبه صعود به رتبه سوم رسیده و اروگوئه هم با دو پله صعود در جایگاه پنجم رنکینگ ایستاده است.

تیم ملی آرژانتین (رتبه نهم) و کلمبیا (رتبه دهم) بالاتر از سوئیس (رتبه دوازدهم) و دانمارک (رتبه شانزدهم) قرار دارند که به ترتیب در طول سال چهار و شش پله سقوط کرد‌ه‌اند.

بلژیک

در همین حال بهترین صعود سال به تیم ملی قطر رسیده است. میزبان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۰ در طول سال به دلیل قهرمانی در جام ملت‌های آسیا و همچنین عملکرد موفق در مرحله انتخابی جام جهانی ۱۳۸ امتیاز کسب کرده‌اند. قطر امسال موفق شد ۳۸ پله در رنکینگ فیفا صعود کند و بعد از آن‌ها تیم‌های الجزایر (۳۲ رده صعود) و ژاپن (۲۲ رده صعود) از این حیث آمار قابل توجهی برجای گذاشته‌اند.

با توجه به تیم‌هایی که بیشترین پیشرفت را در سال ۲۰۱۹ انجام داشته‌اند، جای تعجب ندارد که دریابیم که ترکیب منطقه‌ای ۵۰ کشور برتر در طول سال تغییر کرده است و از تسلط اروپا کاسته شده است. یوفا در مقایسه با پایان سال ۲۰۱۸ سه جایگاه را در بین ۵۰ تیم برتر را از دست داده است و اکنون ۲۸ تیم دارد، در حالیکه کونکاکاف (۴)، کنفدراسیون فوتبال آسیا (۴) و کنفدراسیون فوتبال آفریقا (۴) در بین ۵۰ تیم برتر نماینده دارند.

اما علیرغم همه تغییراتی که در سال ۲۰۱۹ شاهد بودیم، آخرین رده بندی سال با تغییرات اندکی رو به رو بوده است و تنها کمترین حرکات نسبت به ماه نوامبر صورت گرفته است. با این وجود، بحرین (۹۹، یک پله بالاتر)، بولیوی (۷۵، یک پله بالاتر)، کره جنوبی (۴۰، یک پله بالاتر)، لسوتو (۱۳۹، یک پله بالاتر)، جزایر سلیمان (۱۴۱، یک پله بالاتر)، آفریقای جنوبی (۷۱، یک پله بالاتر)، سنت کیتس و نوویس (۱۳۹، یک پله بالاتر) و سورینام (۱۴۱، یک پله بالاتر) هشت تیم دیگری هستند که موفق شدند در جایگاهشان تغییری به عمل آورند.

در ماه دسامبر در مجموع تنها ۱۹ بازی ملی انجام شد و تیم‌های عربستان سعودی و بحرین با ۵ مسابقه بیشترین سهم را داشتند.

گفتنی است؛ رتبه بندی بعدی فیفا در تاریخ ۲۰ فوریه ۲۰۲۰ منتشر می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا علی فروغی طرح ملی مسکن شهید مفتح استیضاح ترامپ وحدت حوزه و دانشگاه پرویز مشرف ستار همدانی جایگاه ایران فیفا رده بندی فیفا انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا علی فروغی طرح ملی مسکن شهید مفتح استیضاح ترامپ وحدت حوزه و دانشگاه پرویز مشرف ستار همدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۵۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران

پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشور‌های هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • صعود ناهید کیانی به جایگاه دوم جدیدترین رنکینگ المپیک
  • ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی صعود کرد
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • صعود ناهید کیانی به رده دوم رنکینگ المپیکی
  • صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ